- -
Authors: Nguyễn, Lê Anh Đào (Huỳnh, Thị Kim Duyên; Nguyễn, Quốc Thịnh; Trần, Minh Phú; Nguyễn, Thị Như Hạ; Kazufumi, Osako; Toshiaki, Ohshima; Khoa Thủy sản, Trường Đại học Cần Thơ; Department of Food Science and Technology, Tokyo University of Marine Science and Technology, Japan) - 2021
|
- -
Authors: Nguyễn, Lê Anh Đào (Huỳnh, Thị Kim Duyên; Nguyễn, Quốc Thịnh; Trần, Minh Phú; Nguyễn, Thị Như Hạ; Kazufumi, Osako; Toshiaki, Ohshima; Khoa Thủy sản, Trường Đại học Cần Thơ; Department of Food Science and Technology, Tokyo University of Marine Science and Technology, Japan) - 2021
|
- -
Authors: Trần, Minh Phú (Huỳnh, Thị Kim Duyên; Nguyễn, Lê Anh Đào; Hồ, Quốc Phong; Nguyễn, Thị Như Hạ; Nguyễn, Trọng Tuân; Nguyễn, Quốc Thịnh; Tomoaki, Hagiwara.; Khoa Thủy sản, Trường Đại học Cần Thơ; Khoa Công nghệ, Trường Đại học Cần Thơ, Việt Nam; Khoa Khoa học Tự nhiên,Trườn) - 2021
|
- -
Authors: Trần, Minh Phú (Huỳnh, Thị Kim Duyên; Nguyễn, Lê Anh Đào; Hồ, Quốc Phong; Nguyễn, Thị Như Hạ; Nguyễn, Trọng Tuân; Nguyễn, Quốc Thịnh; Tomoaki, Hagiwara; Khoa Thủy sản, Trường Đại học Cần Thơ; Khoa Công nghệ, Trường Đại học Cần Thơ, Việt Nam; Khoa Khoa học Tự nhiên, Trườn) - 2021
|
- -
Authors: Nguyễn, Thị Như Hạ (Nguyễn, Lê Anh Đào; Huỳnh, Thị Kim Duyên; Nguyễn, Quốc Thịnh; Trần, Minh Phú; Kazufumi Osako; Toshiaki Ohshima.; Khoa Thủy sản, Trường Đại học Cần Thơ; Department of Food Science and Technology, Tokyo University of Marine Science and Technology) - 2022
|
- -
Authors: Nguyễn, Thị Như Hạ (Nguyễn, Lê Anh Đào; Huỳnh, Thị Kim Duyên; Nguyễn, Quốc Thịnh; Trần, Minh Phú; Kazufumi Osako; Toshiaki Ohshima; Khoa Thủy sản, Trường Đại học Cần Thơ; Department of Food Science and Technology, Tokyo University of Marine Science and Technology) - 2022
|
- -
Authors: Nguyễn, Thị Như Hạ (Nguyễn, Lê Anh Đào; Huỳnh, Thị Kim Duyên; Nguyễn, Quốc Thịnh; Trần, Minh Phú; Kazufumi Osako; Toshiaki Ohshima.; Khoa Thủy sản, Trường Đại học Cần Thơ; Department of Food Science and Technology, Tokyo University of Marine Science and Technology) - 2022
|
- -
Authors: Nguyễn, Thị Như Hạ (Nguyễn, Lê Anh Đào; Huỳnh, Thị Kim Duyên; Nguyễn, Quốc Thịnh; Trần, Minh Phú; Kazufumi Osako; Toshiaki Ohshima; Khoa Thủy sản, Trường Đại học Cần Thơ; Department of Food Science and Technology, Tokyo University of Marine Science and Technology) - 2022
|