Item Infomation

Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Lê Anh Đào
dc.contributor.otherHuỳnh, Thị Kim Duyên
dc.contributor.otherNguyễn, Quốc Thịnh
dc.contributor.otherTrần, Minh Phú
dc.contributor.otherNguyễn, Thị Như Hạ
dc.contributor.otherKazufumi, Osako
dc.contributor.otherToshiaki, Ohshima
dc.contributor.otherKhoa Thủy sản, Trường Đại học Cần Thơ
dc.contributor.otherDepartment of Food Science and Technology, Tokyo University of Marine Science and Technology, Japan
dc.date.accessioned2023-04-19T04:41:45Z-
dc.date.available2023-04-19T04:41:45Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttp://lib.yhn.edu.vn/handle/YHN/23655-
dc.language.isovi
dc.language.isoen
dc.subjectThuỷ sản
dc.titleẢnh hưởng của cao chiết từ ba loài nấm ăn đến khả năng chống oxy hoá dầu cá
Appears in CollectionsXã hội

Files in This Item:
Thumbnail
  • Linh0503.pdf
      Restricted Access
    • Size : 464,02 kB

    • Format : Adobe PDF